Ik investeer slim

IK INVESTEER SLIM

Het nieuwe fonds van overheid en banken om onder de meest gunstige voorwaarden uw energie besparende maatregelen voor uw woning te financieren.

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar www.ikinvesteerslim.nl 

Enkele voorbeelden kunnen zijn:

Isolatie

Isoleren verbetert het comfort van uw woning. Isolatie gaat namelijk tocht en warmteverlies tegen. Dat betekent: minder condens op de ramen, warmere voeten en ook minder geluidsoverlast van buiten.

Een woning zonder isolatie verliest veel warmte via ramen en buitenmuren, via het dak en via de vloer van de begane grond. Goede isolatie gaat dat tegen, waardoor de verwarming minder hard hoeft te stoken.

Een goed geïsoleerd huis is vriendelijk voor de portemonnee, comfortabeler en beter voor het milieu.

Wat de beste manier is om het dak van uw woning te isoleren hangt af van de situatie: is er een plat of schuin dak? Gaat het om een nieuw dak op een aanbouw, of om na-isolatie? Wij adviseren u graag hoe u uw woning het beste kunt isoleren. Het tijdelijk verlaagde btw-tarief op arbeidsloon bij renovatie, verbouwing en herstel is misschien een extra stimulans om nu dit besluit te nemen.

Voor het treffen van energiebesparende maatregelen is er een aantrekkelijke lening met gunstige voorwaarden beschikbaar, de zogenaamde Energiebespaarlening. Kijk voor meer informatie op www.ikinvesteerslim.nl.

Voor een maatwerkadvies neemt u contact op via info@aabh.nl of 070-3450014.

Slim investeren, regel het nu!

Er bestaat een mogelijkheid om geld te besparen. Bijvoorbeeld door uw eigen huis beter te isoleren. Een slimme investering! Want een energiezuinig, comfortabel huis behoudt mogelijk beter zijn waarde op de woningmarkt. De Rijksoverheid stimuleert u als woningeigenaar om in de eigen woning te investeren. Bijvoorbeeld met het tijdelijk verlaagde btw-tarief op arbeidsloon bij renovatie, verbouwing en herstel (tot eind 2014) en via het Nationaal Energiebespaarfonds. De Rabobank en ASN Bank hebben als cofinanciers geïnvesteerd in het Nationaal Energiebespaarfonds waaruit  de Energiebespaarlening wordt verstrekt.  Afhankelijk van de hoeveelheid verbruikte energie, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van de Energiebespaarlening te dekken. Mogelijk is er zelfs wat extra’s te besparen. Bovendien is de lening in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar.

Ook wij dragen graag bij aan energiebesparing en het verduurzamen van de woningvoorraad. Daarom  attenderen wij u graag op de Energiebespaarlening.

Voordelen

  • Bespaar energie en kies voor een lagere energierekening.
  • Verbeter uw wooncomfort door een tochtvrij, aangenaam binnenklimaat.
  • Energiebesparende maatregelen kunnen bijdragen aan het waardebehoud van de woning.
  • Spaar het milieu door minder energieverbruik.

De belangrijkste risico’s

  • De besparingsmaatregelen moeten adequaat worden uitgevoerd. Laat u goed adviseren door ons.
  • Als de energieprijzen dalen of uw energieverbruik verandert, dan kan dit uw mogelijke besparing negatief beïnvloeden.
  • Indien u verhuist voordat de lening is terugbetaald blijven de lasten voor u maar zijn de besparingen voor de nieuwe bewoner.

Hoe werkt de lening?
Particuliere huiseigenaren kunnen een annuïtaire lening afsluiten van minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,-. Bedragen tot € 5.000,- hebben een looptijd van 7 jaar. Bij bedragen vanaf € 5.000,- is de looptijd 10 jaar. De rente is vast gedurende de looptijd van de lening. De actuele rente is te vinden op www.ikinvesteerslim.nl/rente. De afsluitkosten zijn 2% over de hoofdsom van de lening.

Voor meer informatie of het aanvragen van de Energiebespaarlening gaat u naar www.ikinvesteerslim.nl.
Facebook.com/ikinvesteerslim
Twitter.com/ikinvesteerslim

Kredietwaarschuwing

Let op: de Energiebespaarlening is een consumptief krediet. Voor een financieel advies dient de consument zich te wenden tot een financieel adviseur. Bij het gebruik van deze tekst dient u bepaalde regels in acht te nemen. Voor meer informatie verwijzen wij naar: http://www.afm.nl/nl/professionals/regelgeving/informatieverstrekking/kredietwaarschuwing.aspx