Gastenboek

 1. John&Anja 
  Wij zijn 102% tevreden over de door Marc, Jarek en de andere mannen geleverde werkzaamheden. De verwachtingen zijn overtroffen. Marc heeft ons in het voortraject uitgebreid begeleid en mee geholpen met het bedenken van oplossingen. Dat dat leidde tot zeker 5 offerte-versies was geen enkel probleem voor Marc.
  En dat de werkzaamheden wat langer duurden dan gepland, had vooral te maken met onze hoge kwaliteitseisen. Daaraan is dus volledige voldaan.Twee zeer tevreden klanten.

Vakkundig, professioneel en netjes. Fijne service; ik blijf klant!

20:00 31-10-2011
In het voorjaar van 2011 heeft AABH onze nieuwe dakopbouw opgeleverd. Het is een prachtige etage geworden met een dakterras. Tevens hebben zij de badkamer volledig aangepakt. Al met al een klus van ruim 6 maanden. We zijn bijzonder tevreden over de gehele aanpak. Het feit dat het ‘geraamte’ in 1x keer omhoog ging en dus niet verregende was een hele goede aanpak. (wij kijken met lede ogen naar een huis verderop nu) We werkten samen met Marc en Ewout; de afspraken zijn keurig nagekomen en er waren ook geen grote financiële verrassingen. Het uitvoerende personeel van AABH is keurig, behulpzaam en betrouwbaar.
21:46 18-05-2011
Hans
In mei 2011 heeft AABH onze badkamer verbouwd. Het was de tweede klus die ze voor ons deden. Drie weken is er heel hard gewerkt, en de ruimte is veranderd van een volledig gestripte kamer in een prachtige moderne badkamer.Alle afspreken werden nagekomen en ze waren keurig binnen de afgesproken tijd klaar. Wat vooral ook prettig was dat iedere dag opnieuw, als we thuis kwamen, de troep was opgeruimd en de vleoeren geveegd. Prima werk ! wij badderen nu dagelijks met veel genoegen.
22:21 13-01-2011
Graag laat ik een bericht achter om te vertellen dat ook wij heel tevreden over AABH zijn. Wij hebben een prachtige dakopbouw gekregen waar we elke dag plezier van hebben. En ook van onze nieuwe keukenaanbouw genieten we elke dag. Nazorg is prima. Ik ga nu ook het CV-onderhoud proberen en heb er veel vertrouwen in! Heel veel succes verder.
23:44 20-04-2010
Ons eerste kontakt met AABH was uitermate postief!
Het onderhoud aan onze CV gascombiketel werd verzorgd door uw CV monteur K. de Bruijn. Hij was zeer vriendelijk en bovenal een vakkundige monteur. Volgend jaar zien we hem graag weer voor vervolgonderhoud!
Met vriendelijke groet,
Henk & Mary Boezelijn
14:38 11-10-2009
Wij hebben zeer goede ervaringen met AABH. We hebben onze badkamer en w.c. door hen laten verbouwen en het is prachtig geworden. Met Marc hebben we vooraf goede afspraken gemaakt (over tijd, omvang werkzaamheden en geld) en we kwamen dan ook niet voor onaangename verrassingen te staan. Ook in de nazorg laten Marc en zijn mannen zich van hun beste kant zien. Heel plezierig om te merken dat ze heel betrouwbaar zijn. Dus zoek je een aannemer, dan kunnen wij je AABH aanraden!
23:07 08-06-2009
Dag Marc,
Gezien de goede ervaringen met “Heijstraten” uit het verleden heb ik met alle vertrouwen graag weer van jullie diensten gebruikt gemaakt. Het vertrouwen is gebaseerd op jullie kwaliteit(incl. de nazorg bij oplevering) en nagekomen afspraken. Hetgeen ik als makelaar ook vaak anders in de praktijk ervaar. We zijn zeer tevreden over de laatste verbouwing en het prettige contact waarvoor dank. Wim Korff de Gidts
14:16 26-04-2009
hallo mark,zoals je weet zijn wij erg te spreken over jullie, wensen je veel succes voor de toekomst.
als er weer iets te verbouwen is, bel ik je zeker weer.
13:42 25-04-2009
bedankt voor het goede werk wat verricht is.
de volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van jullie dienstenmet vriendelijke groet,johan horst

Een gedachte over “Gastenboek

 1. Tonenman

  Dank jullie wel voor de prachtige renovatie van onze woning.
  Mocht dit ooit weer nodig zijn, weten we jullie te vinden.
  Vriendelijke groet,

  Martin Tonenman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.